Όλες οι κατηγορίες
EN

GET Ιστορία επωνυμίας

Αρχική σελίδα>Σχετικά με εμάς>GET Ιστορία επωνυμίας

GET, πρώτα είναι η έννοια του "Εργαλεία εμπλοκής εδάφους", ως εταιρεία που ειδικεύεται στην εξαγωγή εξαρτημάτων μηχανημάτων κατασκευής, τα τρία γράμματα εξηγούν πολύ καλά αυτό το νόημα.

GET, δεύτερη είναι η έννοια της "Παγκόσμιας τεχνολογίας εκσκαφέων", η εταιρεία GET από την παραγωγή των πρώτων δοντιών κάδου, όλοι οι τεχνικοί μαθαίνουν συνεχώς την καινοτομία, με βάση τον αποτελεσματικό έλεγχο του κόστους, βελτιώνουν συνεχώς την αναλογία των πρώτων υλών, έτσι ώστε να για τη βελτίωση των φυσικών ιδιοτήτων του προϊόντος, Στο προϊόν σκληρότητα, κρούση, ανθεκτικό στη φθορά βελτιώνονται συνεχώς, προσπαθούν να είναι τμήματα εκσκαφέα του τεχνικού οδηγού.

GET, είναι επίσης η έννοια της "Γενικής εκπαίδευσης εργαζομένων". Οι υπάλληλοι της εταιρείας GET δεν πρέπει να έχουν μόνο καλά επιτεύγματα εξωτερικού εμπορίου, άριστη συνείδηση ​​εξυπηρέτησης, θετική στάση εργασίας, αλλά χρειάζονται και ακριβέστερες επαγγελματικές γνώσεις, να σκέφτονται τι σκέφτονται οι πελάτες και να ανησυχούν τι ανησυχούν οι πελάτες. Αυτό απαιτεί από την εταιρεία να διαθέτει ένα πλήρες σύστημα επαγγελματικής κατάρτισης, έτσι ώστε κάθε εργαζόμενος στο GET να έχει ευκαιρίες κατάρτισης, ευκαιρίες μάθησης, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της εξυπηρέτησης των πελατών.

GET, πλέον η έννοια της «Τεχνολογίας πράσινου περιβάλλοντος». η βιομηχανία χυτηρίων ανησυχεί για την προστασία του περιβάλλοντος τα τελευταία χρόνια. Ως εξαγωγέας προϊόντων χυτηρίου, θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο πρόβλημα της πράσινης προστασίας του περιβάλλοντος και να τηρούμε την αρχή της «πράσινης παραγωγής», παρέχοντας παράλληλα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Μειωνω την ΜΟΛΥΝΣΗ.

GET, η απλή αγγλική σημασία είναι "κερδίζω, αποκτώ". Ελπίζουμε ότι οι πελάτες από εταιρείες GET θα έχουν ποιοτικά προϊόντα, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας. Οι εταιρείες GET ελπίζουν να αποκτήσουν προηγμένη τεχνολογία από πελάτες σε ανεπτυγμένες χώρες, φιλοσοφία διαχείρισης ποιότητας. Αφήστε κάθε πελάτη στο GET να πάρει αυτό που θέλει και αφήστε την εταιρεία GET να αναπτυχθεί για να αποκτήσει.

TUV